Våra flyttjänster

Vi ger dig fullständig service vid alla typer av flyttningar

Flyttstädning

Att flytta till en ny bostad är ofta något man ser fram emot och markerar en ny punkt i livet. Samtidigt är just flyttdelen något som är både en tids- och energikrävande process. När man väl har flyttat och ser fram emot att göra sig iordning stadd så har man det jobbigaste och besvärligaste kvar, nämligen flyttstädningen. En flyttstädning innehåller många moment och har ofta många tunga moment samtidigt som det är tidskrävande då inget får glömmas eller lämnas åt slumpen.

Njut i stället av att vara på plats i ditt nya boende och låt oss ta hand om flyttstädningen! Vi har utbildade medarbetare som utför städningen med en mycket hög kvalitetsnivå. Vi ser till att alla fastighetsägarens, eller den nya köparens, krav uppfylls. Vi har allt material och utrustning och naturligtvis gäller också RUT-avdraget så att du endast behöver betala halva arbetskostnaden. Kontakta oss så hittar vi en helhetslösning med både flytthjälp och flyttstädning i ett och samma paket.

Flyttstädning - Putsning av spegel
Flyttstädning

Flyttjänster

Vi utför alla typer av flyttjänster oavsett om du är en privatperson, företag eller förening. Ska du flytta dina möbler till en ny bostad eller ska ni kanske flytta ert kontor? Vi finns där och hjälper gärna till för att underlätta det hela. Vi hjälper även till om det är saker som behöver transporteras från ett ställe till ett annat eller om ni har saker som ni vill ska till Second Hand butik eller till tippen.

Vi har både fastpris eller ett timpris på uppdragen vi utför, det kan ni själva bestämma vilket ni föredrar eller diskutera med oss vad vi rekommenderar.

För privatpersoner ligger priset på 1.600kr/timme och då är det inkluderat bil av oss och 4 personer som jobbar. Även flyttjänster går under rut-tjänster så i själva verket så blir det 800kr/timme för er.

För företag och er som är momsberättigade ligger priset på 1.400kr exkl moms/timme, inkluderat bil och 4 personer.

Vi kommer gärna ut och tittar på saker som spelar in när vi räknar ut priset, så som ytan på bostaden och dess omfattning, vilken våning det är samt om det finns möjlighet till att använda hiss.

Vad gäller flyttkartonger och packmaterial så kan ni köpa det genom oss, eller låna/hyra det av oss beroende på omfattning och vad vi kommer överens om.

Kontakta oss gärna så ger vi er en offert eller prisförslag på uppdraget eller mer info.

Tel: 0708-882771

Mejl: douglas@karlskronatransport.se

Vi innehar intyg om yrkeskunnande för godstransporter på väg utfört av Transportstyrelsen.

Flyttstädning - Putsning av spegel
Flyttstädning

Följ oss

Hem     Flytt     Service     Kontakta oss

Karlskrona Transport & Service AB

Rönnvägen 3

371 60  Lyckeby

douglas@karlskronatransport.se

+46 708 – 88 27 71